Welkom op mijn Weblog
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Arthur
29 December 2008 | Nederland, Terneuzen
Ik ga Voor mijn uitwisseling (die ongeveer 5 maanden zal duren) met Noorwegen een reisverslag bijhouden. Doormiddel met dit reisverslag wil ik jullie allemaal op de hoogte houden van mijn spannende avonturen in Noorwegen. Elke 3 weken/maand ga ik proberen een update te houden van mijn activiteiten, grote en kleine avonturen in het land van Wicky de Viking en de onbetaalbare alcohol.
In Noorwegen verblijf ik in de stad Bergen, de stad Bergen is voornamelijk bekend vanwege zijn Fjorden, oude stadscentrum (de Bryggen) en het natte weer (de natste stad van Europa (gemm. 250 dagen regen op een jaar) Ik zit op kamers, geduren mijn exchange period, in een zogenaamd "student hostel". In dit Hostel zitten allerlei internationale studenten die, net als mij, een uitwisseling doen met deze universiteit. De komende 5 maanden zal ik gedurende de "spring term" vakken volgen aan de Noorse universiteit voor economie en bedrijfskunde (in het Noors: Norges Handelshøyskole,(kortweg: NHH)).
Maandag 5 januari zal ik, via Oslo, richting Bergen reizen. De eerste meevaller is al binnen: volgende week geen regen, alleen 's nachts
-10 graden en overdag -5 graden.